Kindle Cloud Reader

Kindle Cloud Reader voor Web Apps

Lees je Kindle-boeken in de browser

Kindle Cloud Reader is een HTML5-gebaseerde webapp ontwikkeld door Amazon waarmee je toegang hebt tot je Kindle-bibliotheek in je webbrowser. Hoewel Kindle-boeken al op bijna alle platforms beschikbaar zijn (met de Kindle-native applicatie voor ...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Werkt perfect
  • Bevat alle functionaliteit van de Kindle-native apps
  • Directe synchronisatie van boeken en notities

TEGEN

  • Werkt alleen in Chrome en Safari

Excellent
9

Kindle Cloud Reader is een HTML5-gebaseerde webapp ontwikkeld door Amazon waarmee je toegang hebt tot je Kindle-bibliotheek in je webbrowser.

Hoewel Kindle-boeken al op bijna alle platforms beschikbaar zijn (met de Kindle-native applicatie voor ramen , Mac , iPhone en Android ), Heeft Amazon besloten om deze toegang nog breder en eenvoudiger te maken met de Kindle Cloud Reader. Gemaakt in HMTL5, werkt de Kindle Cloud Reader momenteel aan Google Chrome en Safari alleen, met meer browsers binnenkort beschikbaar.

Kindle Cloud Reader biedt ondersteuning voor offline lezen, wat betekent dat zodra uw Kindle-boeken zijn gesynchroniseerd met uw computer, u kunt blijven lezen, zelfs als u uw internetverbinding verliest.

De app bevat ook vrijwel alle functionaliteit en configuratie-opties die u vindt in de Kindle-native apps, zoals bladwijzers, persoonlijke notities, de boekomslag en de inhoudsopgave, indien beschikbaar, en de synchronisatie naar de laatste pagina die op een ander apparaat wordt gelezen.

Kindle Cloud Reader biedt je nog een manier om via je webbrowser toegang te krijgen tot je Kindle-bibliotheek.

Meeste downloads Utilities & Tools voor web-apps

Kindle Cloud Reader

Naar de site

Kindle Cloud Reader

Beoordelingen about Kindle Cloud Reader

Promotie×